MARIA 01

Starter mahdollistaa hulppeat puitteet Maria 01 sydämessä.

“Tähän voisi tehdä vaikka ravintolan!”


Vanhan Marian sairaalan uusi elämä alkoi kun betoniporan ensimmäinen jylähdys raikui Lapinlahdella. Remontin tavoitteena oli rakentaa Pohjoismaiden suurin startup keskittymä Maria 01, jossa rouhea ympäristö yhdistyy tulevaisuuden visioiden rakentamiseen.


Kaiken toiminnan tavoitteena on tuoda yhteen ideoijat, kehittäjät, tekijät ja starttaajat ja tämän mahdollistamiseksi tarvittiin puhutteleva, maistuva ravintola. Tämän haasteen otti vastaan kymmenen vuoden kokemuksella pohjoismaisen ruokakulttuurin pioneeri A21. Projekti sai alkunsa kun täysin alkutekijöissään olleen sairaalaprojektiin toimitusjohtaja Voitto Kangas soitti A21sen Matti Santalalle ja pyysi katsomaan sairaalan vanhaa odotusaulaa.


Erittäin epätunnelmallisen ja kylmän sairaalatilan kolkkoudesta huolimatta Santala totesi: “Tästä saadaan kyllä makee paikka aikaiseksi!”


Starter sai alkunsa.

VANHA MARIAN SAIRAALA ON STARTUPIEN UUSI KOTI


MARIA 01 - NOT A HOSPITAL


TAPAHTUMIEN NÄYTTÄMÖ

Starter ja Maria 01:n startupit toteuttavat yhteistyössä erilaisia tapahtumia. Starterissa on nähty cupcake -workshoppeja, seminaareja, Peru-teemaisia cocktail-iltoja, jalkapallon MM-kisakatsomoa, pitchaus-tapahtumia, sijoittajatapaamisia. Kun valitset tapahtumasi näyttämöksi Starterin, olet Pohjoismaiden startup scenen keskiössä eli siellä missä tapahtuu!

STARTER INSTAGRAMISSA

@STARTERHELSINKI #STARTERHELSINKI

Tervetuloa Maria 01:n

LÖYDÄ MEIDÄT

Toteutamme myös yksityistilaisuuksia

OTA YHTEYTTÄ

Starter Restaurant

Puh: +358 400 21 44 21

Email: [email protected]

Lapinlahdenkatu 16,

rakennus 15 C, 00180 Helsinki